Mobilklíma kölcsönzés

Mobilklíma kölcsönzés Győr

Amennyiben nincs lehetősége egy oldalfali klímaberendezés telepítésére, válassza HELYI LÉGKONDICIONÁLÓINK egyikét (bővebben…).

A nagy teljesítményű egységek mobilitásuk miatt nagyon sok helyzetben használhatók. Az önálló hűtési, fűtési és párátlanítási funkciók tovább bővítik a felhasználási lehetőségeket.

Mobilklíma kölcsönzés: Javasoljuk irodahelyiségek, szalonok, rendezvény sátrak, stb. ideiglenes, szezonális hűtéséhez.

IDŐPONTEGYEZTETÉS

|

TOVÁBBI TULAJDONSÁGAI:

  • A különleges technikai megoldásnak köszönhetően a többi mobil klímával ellentétben akár kültéren is elhelyezhető, így a helyiségben nincs semmilyen zajforrás.
  • A beltéri kezelőegységnek köszönhetően, a távirányító segítségével kényelmesen beállítható a kívánt hőmérséklet.
  • Hordozható, helytakarékos kivitel, így könnyen elhelyezhető.
  • Az innovatív elpárologtató technológiának köszönhetően, nincs cseppvíz, így egyáltalán nem kell a cseppvíztartályt üríteni.

Megrendelésre kiszállítjuk, beüzemeljük.

MŰKÖDÉSE:

Ahhoz, hogy megismerjük, hogy milyen a mobil klíma működése, pár dolgot tudjunk meg a split klímáról. A split klímák kültéri és beltéri egységből állnak, melyek speciális, vegytiszta rézcsővel és elektromos kábellel vannak összekötve. A beltéri egységekben termelődő kondenzvizet (cseppvíz) el kell vezetni. Létezik csak hűtő berendezés, valamint hűtő-fűtő készülék is, mellyel szükség esetén fűteni is lehet. A mobil klíma az, melyet szállíthatunk, mozgathatunk, áttelepíthetünk egyik helyiségből a másikba. Gurulós talpai vannak, így könnyen mozgathatóak. A mobil klímaberendezések két fajtája: vastag gégecsővel rendelkező klímák, valamint kirakható kültéri egységgel rendelkezők.

Nézzük a mobil klíma működését: Mindkét típusú mobil klíma működése megegyezik a hagyományos klíma működésével, de a kirakható kültéris esetben a meleget a készülék a külső egységben elhelyezett kondenzátor segítségével adja le, mint a split klímáknál. A vastag gégecsővel rendelkező készülék esetében a gép kondenzátora a készülék belsejében van. Erről a kondenzátorról egy belső ventilátor fújja le a meleg levegőt, a vastag gégecsövön keresztül ki a szabadba. A kondenzátor hűtését a benti, egyszer már lehűtött levegővel oldják meg, így a kiszívott levegő helyére új, meleg levegő kerül. Az ezen elven működő mobil klímák ugyan hűtenek csekély mértékben, hiszen a hűtési folyamat lejátszódik bennük, de nem képesek olyan hatásfokot elérni, mint egy kültéri egységgel rendelkező klímaberendezés. Ebből adódik, hogy a készülék hosszú idő után sem hűti le a helyiséget, miközben az áramot ugyanúgy felhasználja. A rossz hatásfok miatt sok helyen nem megfelelő a gégecsöves változat. Ezen mobil klíma működése sajnos nem egy csúcstechnológia, de a kültéris változat lényegesen jobb.

Hívj most