Ózontisztítás

MI IS AZ ÓZON? O3

Az ózon molekulák nagyon tiszta és erős oxidáló gázt képeznek. Az oxidáció miatt remek csírátlanító, fertőtlenítő hatással bír. Megfelelő körülmények között akár 3000-szer erősebb fertőtlenítő hatása is lehet, mint a klórnak. Az oxidáció következtében lebomlanak a szagot okozó vírusok, baktériumok és az egyéb szerves anyagok. (ózontisztítás)

IDŐPONTEGYEZTETÉS

|

Az ózont termelő gép megszünteti a dohányfüst szagát, az étel szagokat, a vegyszer szagokat, kiírtja a penészgombákat, és a dohos szagot is. Teljesen megszünteti és oxidálja a fenol gáz által okozott irritációkat. A fenol gázok, a dohányfüst láthatatlan részei, és okoznak szem-irritációt, valamint kellemetlen szagokat. Az ózon nem csak kiszűri, hanem meg is semmisíti is a láthatóan zavaró füstrészecskéket. Teljesen környezetbarát eljárás, a vegyszer nélküli tisztítás a nagy teljesítményű ipari légtisztító gép segítségével történik.

HOL HASZNÁLHATJUK?

  • gépjárműből lakóautóból, tehergépkocsiból a cigaretta füst és más szagok eltüntetése ( A levegő keringtetésekor az utastérbe kerülnek ezek a káros anyagok és belélegzésükkel az emberi szervezetbe jutnak.  Az ózon 99,9 százalékban elpusztítja a gomba spórákat, mikroorganizmusokat, kórokozókat, mert nem képesek immunitást felépíteni. Az eljárással egyben az utastér fertőtlenítése is megtörténik, és az újra szag-, vírus és baktériummentes lesz.
    A környezetbarát kezelés kb. 30 percet vesz igénybe visszamaradó ózon nélkül. Káros anyagot nem hagy maga után.
  • klímák fertőtlenítése, tisztítása autóban, lakásban
  • lakószobákban: penész, gomba, baktérium, vírus, mikroorganizmus, dohos szagok eltüntetése (egy mobil ózongenerátort helyezünk el a helyiségben, ami a beállított paramétereknek megfelelően elvégzi az ózonos fertőtlenítést, szagtalanítást. Szükségtelen a helyiség kipakolására, a bútorok elmozdítása. A fertőtlenítő eljárás időtartama a helyiség méretétől és légköbméterétől függően 40 – 120 percet vehet igénybe.
  • éttermekben: szagok, vírusok, penészesedést, fertőzést okozógombák megszüntetése
  • festés utáni kellemetlen szagok megszüntetése
  • kórházak, rendelők, műtők, laborok fertőtlenítése: az ózonsterilizáló hatása sok esetben felülmúlja a vegyszerekét és ráadásul nem hagy hátra semmilyen káros anyagot. Szívesen alkalmazzák az ózonfertőtlenítést kórházakban, orvosi rendelőkben, hogy megakadályozzák a fertőzések tovább terjedését

Hívj most